Prevozi koles in kolesarjev

Smo podjetje, ki nudi prevoze oseb, koles in prtljage v Sloveniji, Italiji, Avstriji in na Hrvaškem. Nudimo vam individualne transferje do in iz letališč Brnik-Jože Pučnik, Benetke-Marco Polo, Treviso, Trst-Ronchi dei Legionari, Zagreb-Pleso, Pula, Rijeka, Celovec, Gradec, Dunaj, Gradec in Budimpešta. Isto velja tudi za železniške in avtobusne postaje.

Naš moto je zanesljivost, varnost in komunikativnost.

Po želji vam organiziramo prevoz in ogled  znamenitosti v Sloveniji, Istri-Hrvaška, Furlaniji-Italija in na Koroškem-Avstrija. Govorimo tudi angleško, nemško in italijansko. Prevoze opravljamo za posameznike ali skupine.

Razpolagamo s kombijem Opel Vivaro za 8 oseb + šofer in osebnim avtom VW Passat Variant za 3 osebe + šofer.

Prevozi kolesarjev:

Dobro poznamo potrebe kolesarjev, ker smo tudi sami ljubiteljski kolesarji. Gorenjsko, Primorsko, Istro in Furlanijo smo prekolesarili podolgem in počez. Pri nas najdete nekaj več od običajnega prevoza. Dajemo vam informacije in nasvete kje so najlepše kolesarske ture z naravnimi ali kulturnimi znamenitostmi in kje je dobra kulinarična ponudba. Z nami na poti boste prišli do cilja bogatejši za marsikatero koristno informacijo.

Avtomobile imamo opremljene s prikolico za 20 koles in nosilcem za 4 kolesa.

Za partnersko agencijo FUNACTIVE iz južne Tirolske, ki nudi organizirane kolesarske ture izvajamo prevoze prtljage od hotela do hotela in izvajamo povratne transferje kolesarjev na turah kot so:

Dolomiti – Bled – Trst
Benetke – Trst – Poreč
Bled – Ljubljana – Piran
Trst – Pula
Beljak – Gradež
Trst – Poreč po znameniti Porečanki – Parenzani

Povratne transferje izvajamo tudi iz ostalih destinacij ob severnem Jadranskem morju kot so Benetke, Caorle, Piran, Umag, Poreč, Rovinj, Pula, Rijeka vse do Ljubljane, Maribora in Kranjske gore. Seveda pa z veseljem za vas organiziramo prevoz tudi od drugod.

Rezerviraj prevoz:

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec za rezervacijo. V najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo s ceno prevoza.